krullen kapper Velp

Zoek jij een krullen kapper Velp of een gewone kapper Arnhem?

De een gaat er enorm vaak naar toe en de ander pas na een paar jaar, het gaat om de kapper Arnhem. Je hebt natuurlijk verschillende soorten haartypes, zo heb je een krullen kapper Velp  voor mensen die een krullenbol op hun hoofd hebben. Door de verschillende kleuren en stijlen raak je als kapster natuurlijk nooit verveeld, wel is het zo dat elk type haar ook weer anders moet worden behandeld. Het kan namelijk niet zo zijn dat mensen met stijl haar hetzelfde moet worden geknipt als mensen met krullen. Je hebt verschillende knip methodes die dan worden toegepast. 

CG Methodes 

De verschillende soorten knip methodes bij een krullen kapper Velp is dan ook weer anders dan een gewone kapper Arnhem voor stijl haar. Ook wordt er niet met dezelfde schaar geknipt. Je hebt verschillende cg methodes om je haar dan ook te wassen, vaak wordt het namelijk aangeraden om absoluut geen sulfaten of parabenen in je shampoo of conditioner te gebruiken. Dit zorgt voor een enorme beschadiging aan je haar en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Je wilt graag zijde glanzend haar die goed wordt verzorgd. Naast de verschillende soorten zijn er ook verschillende kleuren haren. Je hebt blond, bruin of zwart. Je eigen haar kleur krijg je bij de geboorte maar na een paar jaar kan je er ook voor kiezen om je haren te verven. De meeste vrouwen doen dit dan ook wanneer ze ouder worden en dus grijs worden. 

krullen kapper Velp
krullen kapper Velp

Advies

Als je naar de kapper Arnhem gaat dan is het soms niet verkeerd om advies te vragen, het kan namelijk zo zijn dat jij een gewoonte met je haar hebt dat helemaal niet goed is. Vaak heeft het weer er ook een grote invloed op. Vooral in de winter is het namelijk zo dat je haar meer beschadigd, dit komt omdat je bijvoorbeeld met je natte haren na het douche naar buiten gaat, dit is absoluut niet de bedoeling en wil je dan ook voorkomen. Sta een paar minuten eerder op en zorg dat het dan langzaam kan opdrogen. Vooral mensen die naar een krullen kapper Velp gaan zijn vaak geneigd om toch met natte haren naar buiten te gaan dit komt omdat krullen dan gewoon mooier zitten. 

No – Go

Zoals hierboven al beschreven is met natte haren naar buiten gaan, vooral in de winter een no – go maar, wat is er nog meer echt niet goed als je goed met je haren wilt omgaan? Als eerst is het belangrijk om goede producten voor je haar te hebben. Maar blijf deze dan ook na een bezoek aan de krullen kapper Velp of kapper Arnhem gebruiken. Voel het product goed aan en na een paar keer gebruiken kan je beslissen.

Geef een antwoord