logo-Zonnestudio-Elderverld

Zeer tevreden over Zonnestudio Elderveld

Mijn vriendin wilde graag wat bruiner worden. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar Zonnestudio Elderveld om een goede zonnestudio bij ons in de buurt te vinden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht sprak ons de website van Zonnestudio Elderveld ons het meeste aan.

Ergoline

Zeer veel informatie te vinden over de zonnestudio en verantwoord zonnen

De website van Zonnestudio Elderveld is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het de zonnestudio aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook is er op de website erg veel informatie vinden over verantwoord zonnen. Na het lezen van de informatie besloot mijn vriendin om een bezoek aan de zonnestudio te brengen. 

Zeer tevreden over het zonnen bij Zonnestudio Elderveld

Mijn vriendin werd erg vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers van het bedrijf. De tarieven voor het zonnen spraken haar ook erg aan. De zonnebank lag zeer comfortabele en ze was na een keer zonnen al een stuk bruiner geworden. Daarom is ze ook zeer tevreden over Zonnestudio Elderveld.

Geef een antwoord