Logo Rijschool Westeraam

Zeer tevreden over rijschool Bemmel

Mijn vriendin wilde graag haar autorijbewijs halen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar rijschool Bemmel om een goede rijschool bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer tevreden over de website van Rijschool Westeraam

Toen we op het internet op zoek gingen aan rijschool Bemmel kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende rijscholen bij ons in de buurt. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van rijschool Westeraam. De website van deze rijschool is erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De rijschool hanteert onder andere erg voordelige tarieven voor de rijlessen die zij aanbieden. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een proefles.

rijschool

Een erg voordelige pakket

Tijdens de proefles werd mijn vriendin alles duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Daarom besloot zij ook om een pakket af te sluiten bij rijschool Westeraam. We zijn inmiddels een aantal weken verder en mijn vriendin heet het autorijden al aardig onder de knie.

Geef een antwoord