extensions kopen

Mooie extensions kopen

Veel mensen hebben niet het gewenste haar. Klachten over te dun of te dof haar worden vaak gehoord bij de kapper. Haar dat te fijn is, kan zijn omdat de hoofdhuid weinig haar bevat of omdat de haartjes een kleine diameter hebben. Over het algemeen kan gezegd worden dat het haar dunner wordt met de leeftijd. Ongeveer 70% van de mannen en ongeveer 55% van de vrouwen ervaart na verloop van tijd een afname van het haarvolume. Veel mensen, vooral vrouwen, gaan dan extensions kopen. Deze kunnen bevestigd worden aan de natuurlijke haren om zo het haar dikker te maken. Haar toevoegen op een kale hoofdhuid is niet mogelijk, hiervoor moet je een haartransplantatie nemen.

extensions kopen

Soorten extensions

Extensions zijn geweldig als je direct lang of dik haar wilt hebben, maar welke soorten extensions heb je?

Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

  • Clip in extensions: Als je je haar in een paar minuten langer of voller wilt laten lijken, dan zijn clip in extensions daar de perfecte keuze voor.
  • Weave: Deze wordt in je eigen haar gevlochten. De strengen haar worden met naald en draad aan je haar vastgemaakt. Deze extensions kopen zijn populair.
  • Microringen: Dit zijn kleine ringetjes in de kleur van je eigen haar. In deze ring wordt met een speciale naald een verlenging getrokken.
  • Flip-in hair: Dit is een haarkussen dat aan een vislijn wordt bevestigd.
  • Bondings: Hierbij worden de extensions met een warmtetang en speciale lijm aan je eigen haar vastgemaakt.

Voordelen extensions

Veel vrouwen hebben dun, futloos of van nature dun haar. Haar dat niet snel groeit of over schouderlengte gaat, komt ook vaak voor. Extensions hebben veel voordelen: ze kunnen lengte en volume toevoegen aan je natuurlijke haar. Dit is ideaal voor mensen die hun haar te dun of te kort vinden. Extensions kopen kunnen ook glamour toevoegen voor speciale gelegenheden. Ze voegen meer haar toe om creatieve kapsel te maken, zoals mooie vlechtjes of knotjes. Ook kunnen ze gebruikt worden om de haarkleur nieuw leven in te blazen. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als high of low light waar je haar niet geverfd hoeft te worden.

Geef een antwoord