Logo Telgefixt

Een zeer goede en voordelige iPhone reparatie in Delft

Mijn moeder liet haar telefoon vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft om een gedoe telefoon zaak bij ons in de buurt te vinden die de telefoon van mijn moeder kon repareren. 

Een zeer goede website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar iPhone reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten voor verschillenden telefoon zaken bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook biedt het bedrijf garantie aan op de onderdelen die er tijdens reparatie worden vervangen. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om de telefoon van mijn moeder bij dit bedrijf te laten maken.

Een zeer voordelige reparatie

We werden door een van de monteurs erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. We konden in de winkel wachten terwijl de telefoon van mijn moeder werd gerepareerd. Haar telefoon werd erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook erg tevreden over het bedrijf en raden we het bedrijf aan iedereen aan als je op zoek bent naar een goede telefoon zaak in Delft.

Geef een antwoord