LOGO-DOGAHAVES

Bent u op zoek naar een goede hondenmand?

Bent u op zoek naar een goede hondenmand? Dan bent u bij Dogahaves op het juiste adres. Hier krijgt u te maken met personeel dat heel erg klant en diervriendelijk is. Het 

personeel doet hun best om met u te regelen wat het beste bij u hond past. Het personeel heeft veel kennis en ervaring. Zo kunnen ze u helpen met het maken van de juiste keuzes voor de hond. Elke hond is natuurlijk anders maar wij vinden altijd wat leuks voor u hond. Wij hebben heel soorten hondenmanden. Wij hebben een grote hondenmand, kleine hondenmand, normale hondenmand en nog veel meer. Er zijn al een hoop mensen gelukkig met een mooi hondenmand. Wilt u dit nou ook? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, door te mailen en door een kijkje op de website te nemen. Wij horen graag van u! U zult zo snel mogelijk reactie ontvangen. 

Luxe-drinkbak-voor-buiten

Mijn ervaring met dit bedrijf

MIjn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Voor een tijdje geleden moest 2 hondenmanden hebben. Ik heb overal gekeken en merkte dat dit bedrijf er erg goed uitzag. Ik had een goede eerste indruk. En dat blijft ook zo. Ik heb 2 duitse herders en kon moeilijk aan een grote mand komen. Nu heb ik 2 mooie manden voor mijn honden. Ik ben hier heel erg blij mee en raad dit bedrijf zeker aan bij andere mensen die een hondenmand zoeken.

Geef een antwoord